Advertise





Bristol #10 #11 #12 - Not Alone Again

Zase další výlet do Bath. Tentokrát ale za vánoční atmosférou a v doprovodu Elišky. Jestli se ptáte, zda má Lea nějaké jiné kamarády tak.. ne, ani ne. Moje asociální já zatím nenašlo nikoho natolik tolerantního jako je právě Eliška. Ta zatím přežila, i když jsem si v kavárně sundala boty, vlezla na židli a začala fotit naše jídlo. Nelekejte se. Jednalo se o focení pro kavárnu, kde E pracuje, díky kterému jsem měla dané jídlo zdarma, tak jsem jednoduše chtěla mít ty nejlepší záběry.

Teď už ale o výletu do Bath. Z Bristolu do Bath se dostanete z různých míst, cesta většinou trvá kolem hodiny a za zpáteční lístek nedáte více než 10 liber (já jsem platila jako student něco kolem 4 liber). Opět chudý student friendly. Hned poté, co jsme dorazily, naše kroky vedly na trhy, které ty Bristolské převálcovaly.. asi tak 5x. Živý stromek, krásné stánky s chutnými sýry, karamelkami a svařeným ciderem, jednoduše nádherná atmosféra. Jelikož jsem ten den jen snídala, ochutnávky u každého stánku mi zařídily oběd. Sýrů tolik, že jako milovník sýra jsem si na chvilku připada jako v nebi a to sladké? Karamelky všeho druhu a domácí brownies.. amen.

Kromě vyžírání každé ochutnávky jsme se ještě rozhodly ztrapnit v kavárně, která se nachází i v Bristolu a na dalších několika místech. Jedná se o Society Café, kde jsem si to zamilovala jak u nás, tak v Bath, kde mají to nejhezčí osvětlení a nejfotogeničtější "výlohu". Po přibližně 8 letech, kdy už jsme měly dostatek fotek, jsme se vydaly zpět na trhy, protože ve tmě mají najednou úplně jinou atmosféru. Ještě 100x kouzelnější.
Pak už se nachýlil čas jet domů a rozplývat se, jak je princ Kaspian ve druhém díle Narnie nádherný. I když jsme tam byli jen na pár hodin, byl to super den a já si ho moc užila. Já prostě Vánoce a to jejich kouzlo miluju. V den, kdy tento článek píšu mám právě takový pohodový den plný vánočních filmů a ani vám nedokážu popsat, jak moc se těším až odpracuji celý víkend, dorazí Terka a v úterý poletíme domů.


1 Comments

Thank you for your comment :)