Advertise





Shopping #1

Zdravím všechny co si právě čtou můj blog!
Takže vlastně zdravím sama sebe (Ahoj Leo! :D). Musím se ale pochválit, že jsem to zatím s blogem vydržela. Jsem totiž ten typ, který očekává výsledky hned. Sice zatím nikdo žádný můj článek neokomentoval, ale ta naděje s každým článkem ve mně stoupá a já doufám, že se jednou toho vysněného komentáře dočkám.
Díky tomu, že mám brigádu a každé ráno vstávám ve 4:20, nemám moc chuť trávit odpoledne v obchodním centru. Taky tím, že vstávám tak brzo trpím já. Nateklé oči, kruhy pod očima a naprostá nechuť vymýšlet jakékoliv "speciální" outfity. Takže kdyby jste mě teď potkali, radši se na mě ani nedívejte. Je to hrůza!
Včera jsem si ale náhodou udělala čas na nakupování před tím, než jsem šla do kina na film "Grace of Monaco". O filmu vám napíšu možná v dalším článku, ale teď tu jde o to nakupování.


Prvně jsem prošla úplně všechny obchody. Neměla jsem uplně konkrétní představu, ale už delší dobu si píšu seznam toho, co by se mi hodilo do šatníku. Jako poslední obchod jsem zvolila H&M, protože jejich obří červené cedule VÝPRODEJ, by viděl snad i slepý člověk. Chvíli jsem tam pobíhala a brala všechno za dobrou cenu a pak jsem konečně byla v kabince, zkusila jsem spousta košil, kraťas a kalhot, ale nakonec u mě zvítězila tato obyčejná černá košile.

H&M, původně 799,- nyní 150,-

Vtipná chvilka v kabince.. zkouším si takhle tu košili snad ke všem věcem co jsem měla s sebou, když najednou zjistím, že bych měla vyrazit na tramvaj. V tom šoku a rychlosti jsem utrhla jeden knoflík, takže vlastně bylo rozhodnuto, že si košili koupím, protože mě osobně by naštvalo najít košili, kterou někdo zničil. Jednoduše si večer zahraju na švadlenku a knoflík vrátím na (skoro) stejné místo.

Po filmu jsem plánovala jet rovnou domů a spát, ale nedalo mi to a jela jsem ještě do F&F. Tam mají slevy snad po celý rok a tak jsem zase pátrala a pátrala až jsem našla modrý, vzorkovaný overal. Už dlouho jsem chtěla overal, protože ve svém šatníku žádný nemám a když jsou velká vedra, je to nejspíš to nejlepší co si obléct. V kombinaci se sakem a černými botami může vypadat velmi elegantně.

F&F, původně 529,- nyní 317,-

Když už jsem odcházela, všimla jsem si části se slevněnými, vzorkovanými kalhotami. Nějakou dobu jsem chtěla vzorkované kalhoty, ale nemohla jsem najít ty správné až jsem uviděla tyto. Jsou absolutně šílené, ale říkala jsem si, že třeba na festival by se mohly hodit. Nevím jestli je mám nosit i do města, nejsem moc odvážná. Tak vás prosím o radu. Co si o nich myslíte vy? :)

F&F, původně 649,- nyní 194,-

Jinak zítra odjíždím na další festival, tak se pokusím přednastavit aspoň jeden článek (jestli příjdu na to jak). Tak se tu zatím mějte pěkně! :)


2 Comments

  1. Hezka kosile!!

    ReplyDelete
  2. Hned ten začátek mě pobavil :D "Zdravím všechny co si právě čtou můj blog!Takže vlastně zdravím sama sebe (Ahoj Leo! :D)." Nejvíce se mi líbí ten overal :3

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)