Advertise





It's official!

Tak jsem maturant! Jistě, že maturantem jsem se stala již v září, ale teď je to oficiální. V pátek jsem byla ošerpována, ostužkována, olistinována (a opilá) na třídním stužkovacím večírku, a tím se to stalo oficiální.Vím, že hodně lidí neví, co to stužkovací večírek je, tak Vám to trochu přiblížím v takové rekapitulaci. 



Večer začal proslovem třídního profesora, po kterém následoval další, velmi vtipný, kterého se skvěle zhostili mí spolužáci. Poté přišla na řadu večeře, která se skládala ze 3 různých jídel. Já a pár dalších spolužaček jsme zvolily salát, který byl velmi dobrý, ale že by to bylo něco úžasného, to ne. Poté přišla řada na ten nejlepší bod celého večera - focení. Kamarádka Zuzka měla perfektní nápad na fotokoutek, kde jsme se mohli fotit s cedulkami, které vystihovaly naši třídu, školu a vlastně celkově nás. 




Šerpování a četba listiny by byly možná dojemnější, kdyby ve stejné místnosti neseděli "ožralové", kteří nám kazili fotky, náladu, i celkový ceremoniál. Byli jsme jasně domluveni na uzavřené společnosti, a takto si uzavřenou společnost rozhodně nepředstavuji. Toto nebylo jediné mínus podniku, které nás naštvalo, ale jak jsem již několikrát zmínila, snažím se odfiltrovávat vše špatné, protože kdybych to neudělala, sesypala bych se jako domeček z karet. 

Pak už následovaly aktivity jako tombola, poznávání z dětských fotek, konverzace s profesory a dopíjení alkoholických zásob, které jsme si přinesli. Za mě to byl velice povedený večer a moc jsem si ho užila. Co vy? Máte také stužkovací večírek, nebo jsem ošerpováni až na maturitním plese?




PS: Chtěla bych moc poděkovat Zuzčinému bráchovi za fotky, které jsou v tomto článku :)



 

4 Comments

  1. Když se řekne "it's official", tak mě jako první napadlo, že jsi těhotná :D ani nevím proč, ale tohle je asi lepší varianta :D
    Getmovin by Deni

    ReplyDelete
  2. Jůů, krásné fotky, moc ti to sluší! ..já jsem bohužel žádný podobný večírek neměla, jen klasický maturitní ples, ale i tak to bylo fajn :))

    Another Dominika

    ReplyDelete
  3. Opitá:D veľa šťastia v maturitnom ročníku, nech sa dostaneš v živote tam, kam chceš :)

    Bari Bircak

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)