Advertise





Perfect Christmas Present

Už tady delší dobu nebyl žádný článek co? Abych se přiznala, nemám teď vůbec čas na realizování žádných nových videí a článků, ale doufám, že se to brzy zlepší. Mám teď pár nápadů, jen čekám na to, kdy bude ten pravý čas, abych je zrealizovala. Navíc vždy, když si něco do detailů naplánuji, dopadne to špatně a já jsem jen zklamaná. A to neplatí jen o mém blogu, ale o mém osobním životě. Máte to taky tak? Nicméně, zpět k dnešnímu článku. Jelikož v televizích jsou vánoční reklamy, v obchodech a na lampách vánoční ozdoby a všude už to začíná vypadat, jako že budou Vánoce, rozhodla jsem se pro video, které by aspoň nekomu z Vás mohlo pomoci s výběrem dárků. 



Long time no article right? To be honest sometimes, I just don't have any ideas and when I have some, I don't have a time. Now I have few ideas - let's hope I will find some time. Today's article is about Perfect Christmas Gift. I think it the best time to do it - Christmas decoration everywhere, Christmas commercials in TV, Christmas coffee in cafés as I said, perfect timing.


1. Make a list of all people you want to gift - you can always add or elide someone. It is better, because you won't forget about anyone and you will be more sure about how many gifts you have to buy or how much you will cca spend.
2. Everytime, when you think up any gift, write it on the list. You can write as many gifts as you think up and buy only some of them - It is up to you.

3. If you are not sure about any gift, you can always talk about it with that person. Ask questions that will help you like - colour, hobbies and so on. 

4. Listen! This is the most important part. You don't have to talk about particular things, but you can always hear something that may help you.  

5. Don't buy gifts just because you want to feel better. You should gift people you care about.

6. Go to shopping centres - you can always find inspiration, when you actually browse around the shop. 

7. You don't have to spend million dollars/pounds. More important is, that you want to gratify someone. It don't have to be the most expensive gift, homemade gifts are the perfect way how to show someone that you care about him/her. 

8. If you are not "present wrapping master", there is always solution. 1st - gift bags. 2nd - wrap it anyway; the main thing is love that you put into wrapping.


1 Comments

  1. Zrovna nedávno jsem psala, že nemůžu nic plánovat, protože se to pokazí...agrr.
    Máš strašně hezký svetřík a těším se, co sis pro nás připravila! :-)
    Je pravda, že někdy ten nejdražší dárek není tak dobrý, jako ten levnější. Jde o to, zda to člověk kupovat s láskou, zda to má nějaký význam :-) A minulý rok se mi stalo, jak jsem měla všechny dárky a ono pěkný prd. Chyběl mi právě ten dárek, který jsem nakonec vlastnoručně vyrobila a měla jsem z toho šílenou radost! :-)

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)