Advertise





Wishlist #6

Čím déle vlastním blog, tím více si uvědomuji, co mě na něm nejvíce baví. Je to můj blog a můžu na něj psát úplně cokoliv (v rámci hranic určených mnou), články smím zveřejňovat kdykoliv a hlavně si ho čtou jen ti, kteří se o něj vážně zajímají. V úterý ráno jsem si přečetla článek od Tess Kratochvílové, která v něm píše, a řekla bych, že i nahlas přemýšlí o tom, jak blogový svět funguje a jakou mírou do něj chce patřit (článek zde). Existuje velká spousta šikovných blogerek, která je šťastná za pár pravidelných čtenářů a za každý komentář k věci. Pak je tady také hromada těch, kteří si blogem vydělávají, ale takové to osobní kouzlo na blogu chybí, a vy můžete číst pouhé značky, ale nikoliv příběhy. A pak jsou na světě ti, kteří si tím sice vydělávají a jsou pořád sami sebou - smekám. Donutilo mě to přemýšlet, protože já sama jsem ráda za každý komentář, který reaguje na můj článek a není v něm pouze "Hezká rtěnka :)". A protože na blog můžu psát dle nálady, dnes bych vám chtěla ukázat takový svůj wishlist na zimojaro (nikdy nevím, jak nakonec bude.. teď má prý sněžit, za týden řeknou, že pokvetou třešně).
 
It's been more than 1 year since I created my blog and recently, I've been thinking a lot about reasons, why I love it so much.  Firstly it is my blog and I can post everything what I want and mainly when I want. People who read it are really interested in things I write about and people who are not simply leave my blog. On Tuesday, I read post on Tess Kratochvílová blog, where she writes about blog world - what does it takes to be part of the blog and if she really wants to be part of it. For me, there are groups of bloggers - 1. Bloggers with small amount of readers, who are happy about every comment that talks about the topic, 2. Bloggers who are paid for their "job", but their personality just disappears from the blog and 3. Bloggers who are paid for their job, but you can still feel the real connection between them and readers. It made me think, because I consider myself as a blogger who just loves when people comment about things I wrote in articles, and not just something like "Nice lipstick. Visit my blog." under post with serious topic (do you know what I mean?). And because it is my blog, I decided to show you my winterspring wishlist.

První, ještě zimní věcí, je svetr. V poslední době jsem si hrozně oblíbila roláky a poloroláky, takže není překvapením, že i tento svetr má rolák. Další na řadě je trench coat. Něco na způsob trench coatu vlastním v černé barvě, ale letos bych chtěla skříň obohatit i o tu klasickou hnědobéžovou barvu. Teď už přecházíme spíš k těm jarnějším věcem. Košilové šaty se hodí snad kamkoliv - se silonkami a kabátem na sraz s kamarádkou, jen tak s teniskami na fesťák, nebo zastrčeně do kalhot do školy. Já pokukuji po nějakých černých s jemným vzorem (jako na obrázku, jen ne tak dlouhé). Společenské kalhoty chci dlouho a ne a ne je najít. Ono je to těžké, když máte milion nároků jako já - příjemné, ne upnuté, ne do zvonu, ne s gumou, ne se zlatými doplňky, ne, ne, ne. Teď na řadu přichází mé dilema. Je to už nějaký ten pátek, co jsem si vyhlédla boty New Balance. Prvně se mi nelíbily, pak jsem si je zamilovala, ale teď nevím, zda bych je unosila tak, jako černé Toms, které mě lákají hlavně kvůli dvěma aspektům - 1. Jejich koupí pomůžete někomu, kdo to potřebuje. 2. Pohodlnější boty na léto nenajdete. Co byste zvolili vy? A úplně poslední věcí jsou prstýnky. Není to úplně nákupní přání, ale spíš touha se naučit nosit doplňky. Na světě nenajdete nikoho tak nedoplňkového, jako jsem já (když nepočítáme hodinky).




First (and still pretty winter) is sweater. I kind of fell for turtle neck sweaters and I just feel like I need another one. Next one is trench coat. I have something similar to trench coat in black colour, but you know.. this one is beige and it would look amazing in spring/autumn. Shirt dresses are my goal now. I feel like they can be worn in so many ways - to school, on festival, to a party. Now I have my eye on black one. Thing, that is on my list for a very long time, are these elegant trousers (have no idea how to call them). The main problem is that I have a vision in my head, but I can't anything that would completely match that vision. To let you know that I care about your opinion, you have a chance to choose my new shoes. I can't decide between black New Balance and black Toms. I have experience with Toms and they are really comfy, but New Balance looks really gorgeous. What do you think? What will suit me more? The last part is ring or rings. I am such a Grinch when it comes to accessory. I like them, but I really don't buy or wear them and that's something I want to change.


PS: Pokud si říkáte, proč jsou na obrázku ti ptáčci, důvod je jednoduchý. Na jaře plánuji druhé tetování a vzhledem k tomu, že na mém 1. figurují nejvíce ptáčci, použila jsem je pro tuto koláž.

PS: If you are wondering why there are 3 birds, here's an explanation. On spring, I want another tattoo and birds are on my first one (not only birds) and that's the reason.


6 Comments

  1. Moc hezky napsaný článek! Svetry jsem si poslední dobou hrozně oblíbila. S NB to jsem to měla stejně, nakonec jsem si je pořídila a nemůžu si je vynachválit a už plánuji další, takže šla do toho! Já vždy byla přes doplňky, i když poslední dobou to dost flákám..:) ale prstýnky a náušnice mám vždycky..:)

    ReplyDelete
  2. Ten článek jsem taky četla a moc se mi líbilo, jak to napsala. Obecně si myslím, že je těžké si blogem vydělávat ale zároveň tam zachovat, že to dělám pro čtenáře a ne pro peníze od firem. Je to těžké, ale podle mě to jde :)
    Jinak k wishlistu, trench coat bych si taky chtěla pořídit, i když ještě nejsem rozhodnutá o barvě. Zatím jsem si vždycky půjčovala mamčin, ale už jí to začíná štvát :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to já ted barvu vybranou mám, ale nevím, kde takový sehnat. Většinou mi v něčem nevyhovuje - materiál, délka. Je to těžké :D

      Delete
  3. Ten článek si přečtu :) Chápu tě, taky mám radši, když mi někdo napíše k věci a když už napíše "hezká rtěnka" tak tam ta rtěnka vůbec musí být :D už se mi taky stalo, že mi někdo něco takhle komentoval a vůbec to s tím článkem nijak nesouviselo -.-"

    eL

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)