Advertise





New New Balance

Tak jsem se konečně dostala k psaní článku. Dneska vám po dlouhé době přináším další outfit, tentokrát z Prahy, kde jsem byla minulý týden. O tom jak jsem se měla a co jsem dělala, budu psát již brzy, proto se dnes zaměřím jen na oblečení. Nejradši chodím jen v černé, protože se v ní cítím lépe, než v světlých nebo pestrých barvách. Tentokrát jsem si ale po delší době oblékla své tmavé jeany ze Zary, které jsem vám na blogu ještě nikdy neukázala. Boty, vidíte také poprvé, zejména proto, že jsou nové. Pokud hledáte pěkné boty, ve kterých vám bude pohodlně při procházkách po městě, jděte do New Balance. Já si v nich připadám jako v papučkách a moje spolužačka, která si je také koupila, má stejný názor. Doufám, že už brzy přijde teplejší počasí, abych je zase mohla obout.

Finally, I am here with brand new post. Today, it is an outfit from one day spent in Prague. Post about what I did last week in Prague, will be on blog soon and that's why I want to focus on my outfit only. "Black is my happy colour" is probably something like my motto or mantra. I feel like it suits me better and I feel more comfortable in it. That day I decided to wear my blue jeans after a long time and surprisingly, I felt really good. Shoes I chose are on my blog for the first time, mainly because they are new. I can't even tell you how comfortable they are. It feels like wearing cushions and that's what my friend, who bought them last week, says too. If you're looking for perfect shoes for days when you have to walk a lot, they are the best choice.   

Kabát/Coat - M&S, Svetr/Sweater - Zara, Kabelka/Bag - C&A, Brýle/Sunglasses - Lindex, Boty/Shoes - New Balance


Omlouvám se za dnešní stručnost, kterou vám doufám vynahradím v příštích článcích. Přeji vám krásný den a já se utíkám (jak jinak než) učit. Jak to zvládáte vy, kteří také maturujete? :) 

I am sorry for being so short, but I promise I will write much more in next articles. I wish you a lovely day and I am going to study again.



Modelkovské výrazy mi úplně nejdou no.

Why so serious?


3 Comments

  1. Super článek, taky jsem pro černou. Musím říct, že mě některé tvé výrazy opravdu rozesmály. :D A budu se opakovat, ale moc ti sluší ty vlasy! :)

    ReplyDelete
  2. Krásný outfit! :) Sama strašně moc miluju černou, takže tenhle outfit je přesně pro mě :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  3. Ty tenisky jsou úžasný! :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)